Steun Zelf

Het grootste kapitaal van onze stichting zijn en blijven onze 175 vrijwilligers die iedere week hun tijd steken in het begeleiden van de deelnemers. Samen met de ondersteuning vanuit de overheid en slechts 2,9 fte professionele ondersteuning , kunnen wij de contributielasten voor de + 600 deelnemers laag houden.

Helaas is al deze ondersteuning onvoldoende om jaarlijks alle rekeningen voor de organisatie van de meer dan 50 verschillende activiteiten verspreid over de provincie Limburg te kunnen betalen. De stichting moet dan ook ieder jaar op zoek gaan naar extra inkomsten om ook financieel alles op orde te houden. Ondanks dat dit al meer dan 40 jaar lukt blijft het steeds weer een enorme uitdaging.

Wat de ondersteuning betreft zijn er bij ons vele mogelijkheden.
Naast een geldelijke donatie zijn er bij Basissport Limburg ook andere mogelijkheden om te helpen.
Te denken valt dan aan de inzet van uw expertise voor onze organisatie, bijvoorbeeld op het vlak van communicatie en/of marketing of bedrijfsvoering.

Mochten er daarom organisaties of particulieren zijn, die ons in onze missie op een of andere wijze willen ondersteunen, neem dan contact op met Amanda Klein via 046-7370139 (kantoor) of +31618408378. Mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat echter ook niet vergeten moet worden is dat onze vrijwilligersorganisatie altijd graag nieuwe vrijwilligers wil inlijven. Zeker als zij al direct in staat zijn om als leider op te treden.