Een nieuw gezicht bij Basissport Limburg

Na bijna 40 jaar het gezicht van Basissport Limburg te zijn geweest is nu het moment aangebroken dat onze oprichter, directeur / bestuurder Wim Schuwirth van zijn welverdiende pensioen mag gaan genieten. Op 1 mei 2018 is Amanda Klein gestart als opvolgster van Wim bij Basissport Limburg.
Wim zal in de komende periode Basissport Limburg overdragen aan Amanda. Per 18 juli 2018 gaat Wim officieel met pensioen.

Amanda is de afgelopen twaalf jaar leidinggevende geweest bij Slachtofferhulp Nederland. Ook een organisatie die een maatschappelijk doel nastreeft, iets voor de medemens wil betekenen én werkt met een grote groep vrijwilligers. Daarvóór was ze werkzaam bij de overheid.

Amanda zal de komende periode met zoveel mogelijk mensen kennis proberen te maken.
Als er vragen zijn, als u een afspraak wilt maken, of als u mee wilt denken of ideeën heeft over Basissport Limburg,
bel dan met telefoonnummer 046-7370139 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Raad van Toezicht, deelnemers, medewerkers, netwerkpartners en overige betrokkenen willen we Wim heel hartelijk danken voor zijn grote inzet en betrokkenheid bij Basissport Limburg. Zonder hem had deze organisatie niet in zijn huidige vorm bestaan.
In het najaar zal er een bijeenkomst worden georganiseerd waarbij we afscheid van Wim kunnen nemen. We zien de toekomst met veel vertrouwen en plezier tegemoet.

Wim, ga heerlijk genieten van je welverdiende pensioen en rust. En Amanda veel succes gewenst met het aansturen en uitbouwen van deze mooie organisatie.

Namens de Raad van Toezicht

Monique van Kleef